Beuk

Beuk houtsnippers

90.00
per doosje van 4,5l
per m³

Geurloze multi-inzetbare houtsnipper. Bruikbaar in de volledige groenzone en is de ideale decoratiesnipper voor binnengebruik.

Kaliber
De snippergrootte varieert tussen
00-55
mm

Producten

Beuk houtsnippers - zak 65L

16.50
per zak (65L)
(inclusief BTW)
15.57
(exclusief BTW)
Meer info? Contacteer ons
050 37 42 29
of
info@arbix.be
±
1
m² grond bedekken
00-55
mm
snippergrootte
Product is niet in voorraad
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aantal in voorraad:
50

Productinformatie

Deze snippers zijn afkomstig van de stammen en takken van beukenbomen en zijn geurloos (ideaal voor de voedingsindustrie). Beuk is een inlandse loof mammoetboom.

De kleur van de beukensnippers is sterk afhankelijk van de standplaats van de boom. Indien deze groeit in een gesloten bos varieert de kleur van wit tot beige. De snippers uit de takken hebben een roze en bruine schijn en hebben een schillige of spaan-achtige vorm door de samenstelling van het beukenhout. De kleurscharkering ligt tussen licht beige en roze.

We adviseren een laagdikte van 7,5cm tot 10cm.

Extra informatie

Leveringsmogelijkheden
Ophalen bij Het Wilgenbroek
Bel voor beschikbaarheid: 050 40 50 30
Ophalen bij Gravelart
Bel voor beschikbaarheid: 050 21 10 40
Verzending via Bpost

Ook interessant voor jou

Waarom zijn houtsnippers zo handig?

Een duurzaam natuurproduct die jouw bodem gezond houdt en onkruid remt. De isolerende waarde houdt vocht in de bodem bij grote droogte.

Arbix houtsnippers zijn van lokale oorsprong dus hoef je je helemaal geen zorgen te maken over de impact van uw houtsnippers. De houtsnippers zijn afkomstig uit gesteltakken.

Gezien in de gesteltakken meer hout dan kruidachtig materiaal aanwezig is, is de duurzaamheid veel groter dan tegenover de houtsnippers van twijgen. Doordat er weinig kruidachtig materiaal aanwezig is verloopt het verteringsproces trager waardoor ze langer blijven liggen.

De houtsnippers zorgen voor een luchtdoorlatende laag zonder zonlicht door te laten en dus de groei van onkruid te remmen.

De houtsnippers zorgen voor een zachte ondergrond om over te wandelen of op te spelen. Door de verschillende soorten houtsnippers kan je ook soortspecifiek aan de groeiplaatsverbetering van de toekomst werken. De Arbix houtsnippers verhogen de biodiversiteit in de doorwortelbare groeiruimte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt en tot binnenkort!
Helaas, er ging iets mis bij het versturen van dit formulier.