Eerlijke fotografie van snipper tot site

19
/
8
/
2021

Onze Arbix houtsnippers bestaan in vele varianten. Afhankelijk van hun herkomst, boomsoort of specifieke kenmerken zijn er duidelijke en minder duidelijke kleurverschillen te herkennen. We vinden het belangrijk dat je als bezoeker op onze website een eerlijk beeld krijgt van onze houtsnippers. Daarom zetten we hard in op kleurechte fotografie en geloofwaardige beelden. Zo kan je erop vertrouwen dat het kleur van de foto’s op onze website 100% correct is en kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je een bestelling in handen krijgt.

Eerlijke fotografie van snipper tot site

Welke soort snipper je kiest, hangt in de eerste plaats sterk af van de toepassing waarvoor je ze zal gebruiken. Daarnaast kan ook persoonlijke smaak een rol spelen in de keuze van je snipperlaag. Zie je graag een donkere bodembedekking of houd je het liever wat lichter? Wanneer je snippers aankoopt, wil je op voorhand een idee hebben van hoe die eruit zullen zien. Niet alleen qua grootte, ook qua kleur.

Met behulp van een kleurenkaart kunnen we na de shoot, tijdens de nabewerking, de correcte witbalans selecteren. Zo zien onze foto’s er niet warmer, koeler, groener of blauwer uit. Wit is wit, de kleur van de snipper is de kleur van de snipper.

Het is voor ons dus heel belangrijk om eerlijke beelden te tonen van onze snippers. Door high-end productfotografie worden alle karakteristieken van de producten zichtbaar en krijg je als bezoeker een levensecht beeld te zien. Zo kan je met een gerust hart onze snippers online aankopen zonder ze op voorhand gezien te hebben.

Benieuwd naar ons divers aanbod? Ontdek welke houtsnipper het meest geschikt is voor jouw toepassing.

Eerlijke fotografie van snipper tot site
Eerlijke fotografie van snipper tot site
Eerlijke fotografie van snipper tot site
No items found.
Eerlijke fotografie van snipper tot site

Andere interessant nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt en tot binnenkort!
Helaas, er ging iets mis bij het versturen van dit formulier.