Creëer een gezellige sfeer met onze Arbix tuinmeubelen

7
/
7
/
2022

Innovatie blijft belangrijk, zeker bij Arbix. Na onze houtsnippers en rooksnippers hebben we sinds kort enkele nieuwe producten in ons aanbod. Massief hout is een grote opslagplaats voor CO2. Een groot voordeel van massief hout is dat de koolstof opgeslaan blijft in om het even welke toestand. Zonde om die grote, massieve stukken te versnipperen. Als start van onze herbestemming van rond naar vierkant hout, maken we nu duurzame tuinmeubels voor verschillende toepassingen en belevingen.

Creëer een gezellige sfeer met onze Arbix tuinmeubelen

Een groene tuin is heerlijk om in rond te hangen. Alleen, met je gezin of vrienden. Om tot rust te komen, in te spelen, zomerse avonden door te brengen, een apéro of barbecue te organiseren of simpelweg om te genieten van de natuur. Het is een grote troef om het natuurlijke van je tuin door te trekken in de meubels. Vanuit die filosofie hebben we onderzocht, ontdekt en geëxperimenteerd. Daaruit zijn onze unieke tuinmeubelen ontstaan.

Al onze producten zijn van lokale oorsprong en afkomstig van bomen die minder waardevol ingezet kunnen worden. Klein resthout wordt versnipperd om er duurzame houtsnippers van te maken, groot resthout vormen we om tot zitbalken, boombanken, krukjes, bijzettafels en bloembakken.

Zitbalken als natuurlijk element

Onze zitbalken zijn er om even uit te rusten, te genieten van het uitzicht, gezellig samen te zijn en zoveel meer. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: zonder leuning, met halve leuning of met volledige leuning. We plaatsen ze rechtstreeks op de grond, een betonnen vloerplaatje of op een ijzergelakt onderstel. Onze zitbalken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen tot maximaal 6,8m lang.

Creëer een gezellige sfeer met onze Arbix tuinmeubelen

Stevige boombanken die uitnodigen

De boombanken zijn iets groter en opvallender dan onze zitbalken, maar ook logger en minder makkelijk te transporteren. Een kussentje is het enige dat je nodig hebt om languit je benen te strekken en tot rust te komen. Op zoek naar een leuke, natuurlijke eyecatcher in de zithoek van jouw tuin? Met onze boombank scoor je sowieso. De afmetingen van onze boombanken zijn maximaal 6,8m lang en hebben maximaal een zitvlak van 85cm.

Creëer een gezellige sfeer met onze Arbix tuinmeubelen
Creëer een gezellige sfeer met onze Arbix tuinmeubelen

Krukjes om de kring te vergroten

Creëer gemakkelijk extra zitplaatsen met onze charmante krukjes. Ze zijn lichter dan onze zitbalken en -banken en dus makkelijker verplaatsbaar, maar minstens even zacht om op te zitten. Handig om snel meer plaats te voorzien wanneer de groep groter wordt. Elk krukje is uniek en heeft een eigen vorm en structuur, maar we voorzien een gemiddelde zithoogte van 42 cm. Optioneel kan je kiezen voor rubberen pootjes of wieltjes.

Multifunctionele bijzettafeltjes

Een bijzettafeltje is onmisbaar om je drankje, hapje, tijdschrift en zo veel meer binnen handbereik te hebben. Onze Arbix tafeltjes zijn multifunctioneel, handig en gewoon mooi in een groene tuin. Eentje of meer, stapelbaar op eender welk niveau. We zorgen ervoor dat elk van onze tafeltjes een vlak oppervlak heeft zodat je borden of glazen waterpas staan. De afmetingen van onze tafeltjes zijn maximaal 50x50cm.

No items found.

Bloembakken die je tuin in bloei zetten

Onze statige bloembakken springen meteen in het oog wanneer je door je tuin wandelt. Bloemen, planten en zelfs kleine (fruit)boompjes krijgen de kans om te groeien in een omgeving van natuurlijke materialen. Je kan onze bloembakken ook gebruiken als natuurlijke wand of scheiding in je tuin. Kies voor een vierkante of rechthoekige bloembak, of combineer beiden om een speelse setting te maken. De afmetingen zijn 45cm x 45cm x 40cm, 60cm x 60 cm x 60 cm, 80cm x 80cm x 60cm of 150cm x 40cm x 40cm.

Creëer een gezellige sfeer met onze Arbix tuinmeubelen

Ons Arbixhout is onbehandeld, tenzij specifiek anders vermeld. Hout  is een natuurlijk product dat leeft en blijft leven, een lichte barst hier en daar is perfect normaal. Sommige houtproducten kunnen alle weersomstandigheden verdragen, voor sommige houtproducten voorzie je beter een overdekte buitenruimte.

Ben je geïnteresseerd in een van onze exclusieve Arbix tuinmeubelen of op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons! We bekijken samen de mogelijkheden en geven lokaal hout een nieuw leven!

Andere interessant nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt en tot binnenkort!
Helaas, er ging iets mis bij het versturen van dit formulier.